Fara Antibiotice

"Orice gătești, știi cu ce gătești" by Chef Cezar Munteanu


Chef Cezar Munteanu s-a hotărât să devină bucătar la 15 ani iar în 2015 a obținut titlul de Maestru în Arta Culinară - Masterchef in Culinary Arts.✨
Iar astăzi ne dezvăluie secretele unei mese fericite în familie: calitatea ingredientelor. 🍃
Acesta este și motivul pentru care ne-a pregătit cu drag două rețete pe care le prepară cu pasiune atât la Chef Atelier by Cezar Munteanu cât și la mesele în familie:

🔹𝐏𝐥𝐚̆𝐜𝐢𝐧𝐭𝐚̆ 𝐥𝐚 𝐭𝐚𝐯𝐚̆ 𝐜𝐮 𝐏𝐮𝐢 𝐅𝐞𝐫𝐢𝐜𝐢𝐭 𝐢𝐧 𝐬𝐭𝐢𝐥 𝐚𝐦𝐞𝐫𝐢𝐜𝐚𝐧
🔹𝐁𝐮𝐝𝐢𝐧𝐜𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐂𝐨𝐜𝐨𝐬̦𝐞𝐥 𝐝𝐞 𝐏𝐚̆𝐝𝐮𝐫𝐞 𝐬̦𝐢 𝐜𝐢𝐮𝐩𝐞𝐫𝐜𝐢

Două preparate unde vedetele sunt puii cu creștere lentă de la #Agricola​, care, surprinzător, sunt crescuți 100% fără antibiotice. La sol, în tihnă, așa cum este frumos: https://www.youtube.com/watch?v=-rHuBhu_J20

"Cocoșel de primăvară" by Mazilique


Ne-am zis să intrăm în cotidian.

Așa că am provocat o serie de influenceri să dea notă puilor noștri cu creștere lentă - Puiul Fericit & Cocoșului de Pădure - și să ne spună ce părere au. Ne-am distrat, ne-am amuzat dar am și mâncat iar ceea ce a ieșit o să vedeți pe pagina noastră de FB și pe landing page-ul campaniei.

Primul feedback a venit din partea lui Mazilique, o băcăuancă 100% care ne-a introdus pentru prima dată în noul ei studio și care ne-a făcut o poftă teribilă, ca de fiecare dată când ne surprinde cu o masă. A preparat doi Cocoșei de pădure de la #Agricola, dar la fel de bine mergea și un Pui Fericit. Ambele variante de pui sunt cu creștere lentă, la sol, sunt crescuti si ingrijiti fără antibiotice și hrăniti 100% vegetal.
Vezi rețeta aici : Coquelet de primăvară

Spor la gătit, deci!
hanger
hanger

"Vintage pui la cuptor" by Oana Botezatu


In urmă cu câteva săptămâni, la Ulița Deal, în mijlocul unei săptămâni minunate, Oana, jurnalist, blogger pentru
Happytude by Oana Botezatu şi de câţiva ani, antreprenor, dar mai ales mamă, a pus prima masă afară..
În minunata grădină încântată de soare de natură în stare pură.
A pregătit preparate care cât de simple par, dar care se prezintă la fel de bine, doar din ingrediente naturale 100%, asa cum e frumos.
Rețeta? 𝐕𝐢𝐧𝐭𝐚𝐠𝐞 𝐩𝐮𝐢 𝐥𝐚 𝐜𝐮𝐩𝐭𝐨𝐫, 𝐜𝐮 𝐩𝐚̂𝐢𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐬𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐬𝐚𝐥𝐚𝐭𝐚̆ 𝐯𝐞𝐫𝐝𝐞 (𝐛𝐢𝐧𝐞, 𝐬̦𝐢 𝐧𝐢𝐬̦𝐭𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐭𝐨𝐟𝐢 𝐩𝐫𝐚̆𝐣𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧𝐚̆𝐛𝐮𝐬̦𝐢𝐭̦𝐢, 𝐝𝐨𝐡!)& 𝐦𝐮𝐣𝐝𝐞𝐢 𝐝𝐞 𝐮𝐬𝐭𝐮𝐫𝐨𝐢.
Ingredientele sunt simple:
🔹Pui Fericit și Cocoșel de Pădure de la Agricola Bacău
🔹morcovi din piață
🔹miere de la o stupină din Giurgiu
🔹condimente
🔹salată

Rezultatul? În video-ul de aici! https://www.facebook.com/creatorpofta/videos/323035189234438