Fara Antibiotice

Interviu Lucian Mândruță cu Liviu Harbuz


Puiul care crește lent și fără antibiotice e printre cele mai recente oferte de pe piața românească. Nu-l căutați la "superofertă", că nu e acolo, ne spune Lucian Mândruță. El este jurnalistul care a deschis seria activărilor din campania noastră ''CRESCUȚI 100 FĂRĂ ANTIBIOTICE'' cu un interviu complex în informații în dialog cu un renumit medic veterinar.

Primul brand care își dorește educarea consumatorului a pus în lumină o temă actuală, în contextul în care în pandemie, interesul românilor pentru un stil de viață sănătos, a crescut:
utilizarea antibioticelor în creșterea păsărilor V.S metode de prevenție cu Liviu Harbuz, Prim-Vicepreşedinte Colegiului Medicilor Veterinari din România. https://fb.watch/4_vBGElnh2/
hanger
hanger

#OameniDe5Stele:
Neam de gospodari cu neastâmpar al firii


În orice echipa îndreptată spre obiectiv există întotdeauna profesioniști, executanți valoroși mai ales prin asumarea de a umblă la acordul fin al direcției. Însă viziunea și îndrăzneala de a provoca salturi intrinsec valorice aparține acelora caracterizați și de un... neastâmpăr al firii. Celor care fac mai mult decât statusul reglementat, care mută obiectivul într-un nou orizont de atins.

Deschidem drumul catre NEXT LEVEL in Romania pe zona carnii de pasare


"Trebuie să spun deschis că unele mărci proprii ale unor comercianți care pun pe raft «pui galben» importat sau produs în România sunt susceptibile să nu poată dovedi specificații de calitate care să ateste diferențierea pe care o presupune o carne provenită din genetică cu creștere lentă. Afirmația că un consumator nu poate face diferența este valabilă atât timp cât nu are termen de comparație pe același raft. De aceea, trebuie să subliniez exemplul Frantei, care este o țară a brandurilor și care lasă consumatorului opțiunea de a alege cu discernământ atunci când plătește un preț. Capacitatea de substituție discutabilă, din importuri și chiar din producția internă, pe raftul mărcilor proprii este incredibil de «tenebroasă» și este un motiv serios să îmi pun problema că la nivelul unei țări cu o dimensiune a consumului ca România este imperios necesar să începem să lucrăm împreună - autoritățile, departamente specializate din cadrul Ministerului Agriculturii, organisme de certificare, UCPR, producători de vocație - la stabilirea unor standarde de țară acreditate și recunoscute de AVEC și care să valorifice specificul condițiilor din România, extinzând clasificarea categoriilor de carne de pasăre premium stabilite în prezent de legislația UE."  revista-piata.ro
hanger